Navigation:  Voorraad > Opdracht verwerken >

Verwerkingsruns

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

In het tabblad verwerkingsruns drukt u als eerste op de knop pakbonnen afdrukken. Van de door u geselecteerde orders in dit tabblad worden nu een pakbon afgedrukt. U kunt de boeken nu verzamelen uit uw magazijn op basis van deze pakbon.

 

Als u alle boeken bij de pakbon hebt verwerkt en deze klaar hebt voor verzending, dan klikt u op pakbon afmelden. De order verdwijnt nu uit uw systeem. De boeken uit de verwerkte order worden in PAC Voorraadbeheer van de voorraad afgehaald. Indien bij stamgegevens - opdrachttypes is aangegeven dat op basis van een opdracht ook een faktuur dient te worden gemaakt, dan word nu ook ene faktuur aangemaakt en geplaatst in de faktuurmodule. Als opdrachten fakturen worden dan wordt de betalingsconditie van de relatie opgepakt. Tevens wordt de tekstregel met ISBN - Titel - Auteur opgebouwd.

 

Indien u fouten heeft geconstateerd in de pakbonnen, dan wilt u de selectie ongedaan maken zodat u wijzigingen kunt doorvoeren in de orders. Dit doet u met de knop Selectie ongedaan maken. De regel wordt nu teruggeplaatst naar het tabblad openstaande opdrachten. De regel wordt ook toegevoegd aan de lijst met verwerkte runs met hierbij de notie 'selectie ongedaan gemaakt' zodat u als u uw historie bekijkt uw acties nog kan volgen.